Informatička štafeta
   Home   Mail 
Dip
O nama
Aktualno
Naši programi
Radionice programiranja
Informatička štafeta
Pula moj grad
Ljetne radionice
Štafeta zadatci
Galerija
Kontakt
 
 
Grad Pula

Pula-grad djece

HR Prvenstvo u programiranju

Otvoreno učilište Algebra

Zajednica tehničke kulture Pula

 

 


INFORMATIČKA ŠTAFETA 2011

INFORMATIČKA ŠTAFETA 2011. - MEĐUŠKOLSKO EKIPNO NATJECANJE UČENIKA OSNOVNIH ŠKOLA ISTARSKE ŽUPANIJE

  Društvo informatičara Pula po četvrti put organizira  međuškolsko ekipno natjecanje pod nazivom "Informatička štafeta". Na natjecanje se mogu prijaviti ekipe osnovnih škola Istarske županije. Svaka škola može prijaviti jednu ekipu koju čine jedan učenik 5. razreda, jedan učenik 6.razreda, jedan učenik 7. razreda i jedan učenik 8.razreda.

Natjecanje će se održati u mjesecu studenom 2011. godine u Puli. Detaljnije informacije oko natjecanja mogu se pročitati na stranicama društva www.duip.hr ili zatražiti putem e-maila dip.pula@gmail.com. Prijave traju do 10.10.2011.

 

 

                                                                       Napisala: Tajana Velikanja, predsjednica DIP-a

 

  

 
REZULTATI 3. INFORMATIČKE ŠTAFETE

U srijedu, 24. studenog  2010. godine u OŠ Veli Vrh, u prijepodnevnim satima, održalo se finalno natjecanje 3. Informatičke štafete.

 

U finalnom natjecanju su učestvovale OŠ Tone Peruška iz Pule, OŠ  Centar, OŠ Stoja i OŠ Kaštanjer. Njima su se pridružele OŠ Jože Šurana iz Višnjana, OŠ Poreč, OŠ Galileo Galilei iz Umaga i OŠ Ivo Lola Ribar iz labina.  I na ovom finalnom natjecanju učenici su opet pokazali zavidno znanje u crtanju, pisanju, izradi prezentacija i proračunskih tablica. 

Podsjetimo, učenici ovih škola su se prije dva tjedna  u Izlučnom dijelu natjecanja plasirali  u finale natjecanja. Kokurencija je bila velika  obzirom da su se natjecale 24 škole iz Pule i Istre.

U finalnom dijelu 3. Inf. štafete najbolje rezultate u znanju i brzini rješavanja zadataka postigle su ekipe:

1. mjesto, OŠ Poreč

2. mjesto, OŠ Jože Šurana iz Višnjana

3. mjesto, OŠ Centar iz Pule

 

 OŠ Poreč  OŠ Jože Šurana  OŠ Centar

 

Nazočne učenike i mentore su pozdravile Karmen Kranjec, ravnateljica OŠ Veli Vrh i voditeljica natjecanja Vesna Lorencin, dopredsjednica Društva inf. Pula, a nagrade i priznanja natjecateljima uručio je g. Erik Lukšić, pročelnik Odjela za društvene djelatnosti Grada Pule.

Čestitamo pobjednicima, svim natjecateljima i njihovim mentorima. 

Zahvaljujemo se i našim sponzorima koji su nam pomogli da realiziramo ovo lijepo, poticajno i zanimljivo natjecanje i nadamo se da ćemo imati njihovu potporu i sljedeće godine.

Predsjednica Dip-a,

Tajana Velikanja

 

Rezultati natjecanja

Zadaci_finale

Finale_datotetke

25. studeni 2010.

 


 

© Društvo informatičara Pula